Terug naar weblog overzicht

Salon Tine

Geplaatst op: 18 September 2009

Salon Tine, kapsalon in Lievelde, was mijn allereerste klant. Ik was toen nog niet eens gestart met mijn bedrijf ikwijsudeweg.nl. Tine had net de kapsalon helemaal verbouwd en het geheel had een modern uiterlijk gekregen. 
Je kent dat wel 2 dames een beetje aan de klets. Op een gegeven moment zegt Tine:”Ik zou wel een website willen hebben voor mijn kapsalon. Je wilt graag je klanten laten weten waar je mee bezig bent, acties, mogelijkheden, kleuren, nieuwe kapsels en meer.” Waarop ik antwoordde:”Tine helemaal leuk, ik zal het voor jou in orde maken.” Zo gezegd, zo gedaan. Het eerste gesprek vond plaats en we bepaalden de kleuren voor haar huisstijl, en samen met Ebbers Media kwamen we tot het gewenste resultaat. We maakten een website, nieuw visitekaartje, advertenties en een digitale Nieuwsbrief.

In de loop der tijd hebben we leuke acties bedacht, mooie posters gemaakt en regelmatig een Nieuwsbrief verstuurd. Bekijk haar website en beter nog, bezoek de Salon en laat je haar knippen door de deskundige kapsters. En eh…doe Tine de groeten van mij. Bekijk de webstie: www.salontine.nl2