Terug naar weblog overzicht

Cavaletti Ruitersport

Geplaatst op: 21 Oktober 2009

CAVALETTI RUITERSPORT SPECIAALZAAK te RUURLO
De volgende klant werd Michelle Woudsma van Cavaletti Ruitersport Speciaalzaak te Ruurlo. Michelle en ik kenden elkaar als collega`s van Sourcy Center te Zieuwent. Michelle haar grote hobby was en is paarden, ook reed ze mee met diverse concoursen.

Door haar beleving op paardengebied kwam ze erachter dat er in de Achterhoek weinig speciaalzaken op ruitergebied waren. Ze nam de stap en werd onderneemster en startte Cavaletti Ruitersport Speciaalzaak in Ruurlo. Een prachtige winkel waar praktisch alles te koop is voor pony en paard, maar ook voor de mensen die van het buitenleven houden.

Het logo bedacht Rob Elbers Reclame en Communicatie en van daaruit gingen wij aan het werk. Nick van Ebbers Media ontwierp de nieuwe huisstijl voor de visitekaartjes, advertenties, posters, briefpapier, enveloppen en de website.

Naast dit communicatietraject ondersteunden wij haar tot en met de officiële opening. Michelle was druk met de inkoop, inrichting, enz. en wij verzorgden de gehele organisatie rondom de opening. De pers, fotograaf, uitnodigingen, advertenties enz. Het werd een spectaculaire opening, een pony sprong over een cavaletti (hindernis) zo de winkel binnen. 

Behalve ruitersportartikelen heeft ze een uitgebreide collectie kleding en schoeisel. Ook de niet-paardenliefhebber kan uitstekend terecht voor laarzen, windjacks, onderkleding, polo`s en meer. En aan de kinderen is gedacht met leuke betaalbare kleding en cadeaus.

Michelle heeft een enorme kennis op paardengebied en adviseert u op de juiste manier. Onder het genot van een kop koffie is het heerlijk vertoeven in deze fraai ingerichte winkel.

Doet u Michelle de groeten van mij? Zeg maar dat ik haar snel kom bezoeken.

LET OP: de advertentie is van jaar 20082