Terug naar weblog overzicht

Wessels Keukens

Geplaatst op: 15 Januari 2010

Het zojuist afgesloten project van ikwijsudeweg.nl in samenwerking met Ebbers Media is Wessels Keukens.

In Lichtenvoorde aan de Nobelstraat 9-4 is onlangs het nieuwe bedrijf Wessels Keukens geopend. Dit bedrijf heeft veel te bieden. Een ruime keuze, de nieuwste trends en een complete begeleiding zijn daar voorbeelden van. Met Wessels Keukens kiest u voor betaalbare topkwaliteit.

Wessels Keukens wil zich onderscheiden met een bijzondere formule. Het richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt (aannemers, installateurs en ontwikkelaars voor projectmatige zaken) en zowel op nieuwbouw als renovatie. Het totaalconcept gericht op beleving is de kracht. Regelmatig worden er zogenoemde ‘kookmomenten’ gehouden. Een kok laat zien hoe je de keukens en de apparatuur optimaal benut.

Maar Wessels Keukens doet meer. Er wordt de tijd voor je genomen in een ongedwongen ambiance. Het resulteert in een uiterst persoonlijke begeleiding, waarbij zorgvuldigheid en een eerlijk en deskundig advies voorop staan. Ook de montage en alle andere werkzaamheden zijn bij de vakkundige medewerkers in vertrouwde handen. U heeft er geen omkijken naar. Klanten hebben de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitskeukens, topapparatuur en nuttige accessoires. In de fraaie toonzaal aan de Nobelstraat 9-4 in Lichtenvoorde kunnen ze terecht om inspiratie op te doen.

Er zijn veel verschillende opstellingen te zien. Hier slaag je altijd. Dat geldt voor iedere smaak en voor elk budget. Er is een samenwerkingsverband aangegaan met één van de grootste keukenfabrieken van Europa in Duitsland. Deze internationaal toonaangevende fabriek levert exclusief voor Wessels Keukens kwaliteitskeukens onder private label: Wessels Matic. Er wordt standaard vijf jaar garantie gegeven.

De wisselwerking tussen Wessels Keukens en Wessels Tegels & Sanitair zorgt voor meerwaarde. Klanten kunnen op loopafstand beide zaken combineren.

Voor meer info: www.wesselskeukens.nl

Nick Ebbers van Ebbersmedia is verantwoordelijk voor het ontwerp van de website en cms systeem. Nick verzorgde de plaatsing van de vele foto`s van de keukens, fronten, googlemaps en meer. En ikwijsudeweg.nl is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Ebbers media ontwierp tevens het nieuwe logo van Wessels Keukens.

Veel kook- en kijkplezier gewenst.2