Terug naar weblog overzicht

Vrouw op mountainbike

Geplaatst op: 04 Maart 2010

In mijn leven vind ik sporten erg belangrijk. Het is een cliché, maar je wordt er echt blij en gelukkig van. Vroeger was mijn sport volleybal, een echte teamsport. Op het allerhoogste niveau (Nederlands Jeugd Team, Nederlands Dames Team en eredivisie) heb ik deze sport beoefend.

Na deze periode heb ik me ingeschreven in de sportschool. Ik doe aan fitness, bodypump en RPM, allemaal individuele sporten. En vorig jaar ben ik met mountainbiken begonnen. Ook een individuele sport, maar door me aan te sluiten bij de vereniging Velocé in Zieuwent, ontstaat toch weer een teamsportgevoel. Dat is voor mij de ideale mix.

In Zieuwent zijn heel veel vrouwen actief met mountainbiken en daar heb ik een artikel over geschreven. Klik op het pfd en geniet mee van mijn eerste avontuur op de mountainbike.

Meer weten over mountainbiken in Zieuwent, kijk op www.tcveloce.nl Zondag 14 maart start weer een cursus voor beginnend mountainbikers, voor meer informatie www.fiets-fit.nl.Download "Nieuwe hype in Zieuwent vrouwen op de mountainbike.pdf" (0 kb)
2