Terug naar weblog overzicht

Veloce tochten

Geplaatst op: 01 Mei 2010

Fietsend genieten bij Oost Achterhoek tochten van TC Velocé Zieuwent, gezinstocht, race en ATB op 9 mei.

Ontdek de ongerepte natuur, geniet van het moment en adem de frisse lucht in al fietsend over slingerende landweggetjes en mooie paden. Op zondag 9 mei a.s. organiseert TC Velocé Zieuwent de Oost Achterhoek toertochten. Op het programma staan een gezinstoertocht, racetocht en een ATB tocht.

De geheel bewegwijzerde en uitgepeilde tochten voor het gezin en racer zijn uitgezet door het kenmerkende landschap van Oost Achterhoek en een deel van Duitsland. De ATB toerrijders fietsen een pittig afwisselende parcours door de bosrijke omgeving van het Hengelose Zand en het bos- en moerasgebied van Ruurlo. Onderweg bij de pauzeplaats ontvangt u van de organisatie een gratis drankje en een reep.

De inschrijving is in Sourcy Center, Zegendijk 3a, Zieuwent. Deelnemers van de gezinstocht kunnen kiezen uit 30 en 50 kilometer. Deze tocht is ook zeer geschikt voor mensen die de tocht met een elektrische fiets afleggen. Inschrijven kan van 11.00 – 14.00 uur. De afstanden voor de racers zijn 80, 100 en 120 kilometer en voor de ATB tocht heeft men de keuze uit 40 en 60 kilometer. Inschrijving van race en ATB tocht is van 8.00 – 10.00 uur. De tochten zijn voor leden en niet-leden. Helm dragen is verplicht bij race en ATB tocht.

Spectaculaire start
In de sporthal van Sourcy Center zal via een behendigheidsparcours de tocht voor de race en ATB rijders spectaculair starten. Dit mag u niet missen.

Bij Sourcy Center is een ruime parkeergelegenheid en na afloop van de tocht is het mogelijk om uw fiets af te spuiten. Tevens kunt u gebruik maken van de douches. Kom zondag 9 mei naar Zieuwent en ontdek de Oost Achterhoek op een sportieve, aangename manier. Dan bent u er even helemaal uit!

Informatie
Meer informatie op www.tcveloce.nl2