Terug naar weblog overzicht

Vogelvlucht

Geplaatst op: 02 November 2011
Tijd 17.45 uur. Met de Ipad2 voor me en etend aan een bord met rijst en kipkerrie, zie ik mijn dag in een vogelvlucht voorbij trekken. Vanmorgen 6.30 uur opgestaan en hondje uitgelaten. In vogelvlucht De Gelderlander, editie Achterhoek, doorgenomen. Gezocht naar artikelen over de Raadsvergadering (Oost Gelre) van dinsdag 1 november jl. gekeken hoe de VVD het heeft gedaan. Mmmm dat had beter gekund. Ik was er helaas niet bij, ik had vergadering van de Tourclub Velocé. Gauw dochterlief naar het meetingpoint gebracht. Hop naar de Albert Heijn. Eerste klant (alweer) vanmorgen. In vogelvlucht auto laten wassen, gelijk even e-mails nagekeken op mijn Iphone. Snel naar Hendrik Van Nature Geschikt een usb-stick opgehaald met foto`s van fraaie boeketten en vazen uit zijn prachtige winkel. Deze moet ik nog op zijn website zetten. Om 9.15 uur meldde ik mij bij Ebbers Media, heerlijk mijn eerste kop koffie gehad en de laatste dingen doorgenomen van de nieuwe website van Wessels Keukens / HV Pacelli. In vogelvlucht naar huis, gauw boodschappen uitgepakt, kop koffie met manlief gedronken, hij kwam net terug van het wandelen. Op naar de computer, e-mails beantwoord, Twitter en Facebook checken en even een tweet achtergelaten. En toen, eindelijk aan mijn studie, het schrijven van een marketingplan voor de Redflaggolf.

13.30 uur dochterlief kwam terug van school. Gezellig, even samen broodje gegeten en even wat gekletst, wat is het toch een heerlijke meid! Verder met de studie, e-mails vlogen voorbij en dienden toch ècht beantwoord te worden. Tijdens het eten van een kop kwark met vruchten (ik volg nog een verantwoorde voedingswijzer) las ik in vogelvlucht De Telegraaf. Weer aan de studie, dochter op gang geholpen met haar werkstuk.

15.30 uur tijd voor mezelf! Gauw in vogelvlucht nog even de Margriet doorgelezen en daarna heerlijk in alle rust op de bank gelegen en een half uur gemediteerd. Pfffff dat deed me goed.

Gauw eten klaargemaakt, weblog geschreven op de Ipad2 gezet, maar deze kon niet ingeladen worden.
18.30 uur dochter naar de toneelschool gebracht en zelf naar de sportschool voor RPM (spinnen), voortijd in vogelvlucht een kop thee gedronken. Zo dat was een zware les zeg, maar ik kwam wel heerlijk in de flow. Op naar huis. Weblog opnieuw typen en de rest van de avond?

21.30 uur ik ga heerlijk met manlief aan de keukentafel zitten, pak een glas wijn en dan nemen we samen de dag door, tijdens Ajax - Zagreb. Ik heb mijn voorgenomen om dat niet in vogelvlucht te doen, maar er eens goed voor te gaan zitten.

Ik lees mijn weblog in vogelvlucht door en besef mij, dat het  gewoon een doorsnee dag was.

Maar daar word ik wel blij van. Benieuwd wat de volgende dag mij weer brengt.

2