Terug naar weblog overzicht

FF (even)

Geplaatst op: 09 November 2011
Wie herkent het niet? FF oftewel even. In willekeurige volgorde, even Sint en Piet rittenlijsten bijwerken van Wessels Keukens / HV Pacelli, even sporten, even iemand terugbellen, even een sms sturen, even een e-mail sturen, even iemand bellen, even naar de Albert Heijn boodschappen doen, even dochter naar school brengen, even naar de golfbaan, even interview afnemen met de pro Lee Chapman van de RedflaggolfWinterswijk, even naar de Algemene Begrotingsvergadering van Oost Gelre, even gauw eten, even omkleden, even krant lezen, even voorbereiden voor de opleiding, even Twitter en Facebook nakijken, even een persbericht schrijven dat Corbeel Natuursteen overgenomen is door
Greven Natuursteen, even mailen naar zoveel mogelijk pers, even gauw een extra mailtje erachter aan, even naar een vriendin op de verjaardag. . Even, ff, pffffff soms word ik daar ff niet goed van. En dat allemaal in 2 dagen tijd en dan vergeet ik ff nog het een en ander. Ja het leven van een werkende huismoeder zit niet altijd even veel mee.
Maar het heeft ook wel weer zijn charmes. Een vriendin vertelde mij ooit, als je nog op kan noemen wat je allemaal doet, ben je nog lang niet druk genoeg! Daar denk ik dan altijd maar even aan. Fijne dag.

2