Terug naar weblog overzicht

Doe jij het?

Geplaatst op: 19 April 2012
Iedere dag doen we het; keuzes maken, doe ik het wel of doe ik het niet. Er zijn heel veel kinderen die geen keuzes kunnen maken, simpelweg omdat er niets te kiezen valt. Deze kinderen worden gesteund door de Stichting Kanjers voor Kanjers. Deze Stichting steunt projecten, in de Achterhoek, ten behoeve van het welzijn van het kind, bij voorkeur door middel van sport en spel. Kinderen die niet in staat zijn om sport en spel op een goede manier te beleven: minder bedeelde, zieke en/of gehandicapte kinderen. Voor deze kinderen wil de Stichting een oplossing zoeken, zodat sport en spel ook voor deze kinderen (weer) tot de mogelijkheden behoort.

Sporten is belangrijk
Sport en spel is belangrijk voor ieder mens. Het draagt bij aan een goede gezondheid. Voor kinderen heeft het verder een positieve uitwerking op ontwikkeling en ontplooiing, zowel mentaal als fysiek. Bij groepssporten en spel levert de teamgeest een belangrijke bijdrage aan de algemene acceptatie en voorkoming van uitsluiting van het kind in het dagelijks leven. Het kind krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen. Zie de website www.kanjersvoorkanjers.nl

Tristan Hoffman Challenge 22 juni a.s.
Over 8 weken, vrijdag 22 juni, vindt de Tristan Hoffman Challenge plaats in Frankrijk. Één van de zwaarste cols van de Alpen, de Col du Galibiër. Deze wordt door 150 mensen, wandelend, hardlopend of fietsend bedwongen. Met als doel geld op te halen voor de Stichting Kanjers voor Kanjers. Een waar strijdtoneel, waar ik aan deelneem op de racefiets. Meer informatie; http://www.tristanhoffmanchallenge.nl/de-challenge-2012.html

Ik ben volop in training, om deze uitdaging aan te gaan. Voor mezelf om deze berg te bedwingen, maar ook om een bedrag te doneren aan de Stichting Kanjers voor Kanjers.

Maak jij de keuze ook? Ik heb de keuze gemaakt om mee te fietsen, maak jij de keuze om mijn prestatie te belonen dmv een (kleine) donatie? Dan lever ook jij een bijdrage aan het welzijn van het kind.

Klik op deze link; http://www.tristanhoffmanchallenge.nl/component/poll/14.html?name=Marian+Hagen

Ik wil je namens de Kanjers in de Achterhoek heel hartelijk danken voor je bijdrage.

Op mijn weblog http://www.ikwijsudeweg.nl/weblog.php zal ik regelmatig verslag doen van mijn trainingen, afzien en prestaties.

2