Terug naar weblog overzicht

Volleybal WK Beach EK

Geplaatst op: 12 Maart 2015

Met Longa`59 naar topvolleybalevents WK Beach en EK dames indoor

De volleybalwereld maakt zich op voor 2 unieke topsportevents in Nederland. Van 26 juni t/m 5 juli vindt de WK Beachvolleybal plaats en van 26 september t/m 4 oktober het EK Volleybal Dames indoor plaats in ons land! Een geweldige kans om topvolleybalwedstrijden te bekijken.

WK Beach wereldtoppers in hartje stad
Het WK Beachvolleybal belooft een geweldig sportfeest te worden. Speciaal voor het WK worden tijdelijk stadions gebouwd op bijzondere locaties. De beachstadions op de Hofvijver in Den Haag, op de Dam in Amsterdam, het Marktplein in Apeldoorn en op de kade voor de ss Rotterdam, zijn deze zomer the placet to be!

Tien dagen lang strijden de beste spelers ter wereld in het hart van de vier steden om de wereldtitel. Voor Nederland maken negen teams hun opwachting op het WK. Bij de mannen verdedigen Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen in eigen land de wereldtitel. Madelein Meppelink en Marleen van Iersel zijn regerend Europees kampioen bij de vrouwen.

Het WK Beachvolleybal is veel meer dan kijken naar topsport alleen. Dj’s, danseressen en spetterende shows zorgen voor een geweldige sfeer. Beleef de mix van spectaculaire sport en topentertainment in de stadions en ervaar waarom beachvolleybal een van de snelst groeiende sporten ter wereld is!

WK Beach tickets
Kom de Nederlandse topteams aanmoedigen en beleef de unieke beachvolleybalsfeer! Tickets zijn te bestellen via wkbeachvolleybal2015.nl/tickets

EK Dames indoor 26 september t/m 4 oktober 2015
Volleybalspektakel in Apeldoorn, dit is dé locatie waar het Nederlands damesteam in Poule A hun eerste wedstrijden zullen spelen.
Voor de editie van 2015 mikt Nederland op een plek in de halve finales, die in Ahoy plaatsvinden.

Poule A Apeldoorn

26-09

15:30 uur

Winnaar FRA/SLO - Nederland

 

18:30 uur

Italië - Polen

27-09

15:30 uur

Nederland - Polen

 

18:30 uur

Winnaar FRA-SLO - Italië

28-09

17:00 uur

Polen - Winnaar FRA/SLO

 

20:00 uur

Nederland - Italië

 

Met Longa`59 aanmoedigen
Longa`59, de volleybalclub uit Lichtenvoorde, neemt het initiatief om met zoveel mogelijk mensen onze Oranje dames aan te gaan moedigen. Dit is een unieke kans om fantastische topwedstrijden te gaan bekijken. Vermoedelijk komen oud Longa`59 speelsters Femke Stoltenborg, Lonneke Sloëtjes, Judith Pietersen, en Maret Grothues ook in actie. Dit maakt het extra aantrekkelijk om met z`n allen naar Apeldoorn te gaan.

Met voorrang kaarten bestellen via ambassadeur van Longa`59.
Kaarten zijn, met voorrang, te bestellen via de ambassadeur van Longa`59, Marian Hagen, oud Longa`59 speelster. De wedstrijd tegen topland Italië op 28 september 2015 wordt een speciale NeVoBo-dag. Kaarten voor deze wedstrijd zijn t/m april 2015 - met uitzondering van passe Partouts –uitsluitend te verkrijgen via de ambassadeur. Op de site www.eurovolley2015.eu/nl staat alle informatie over prijzen, secties, familiekaarten, datums en laatste nieuws.

Je hoeft geen lid te zijn van de volleybalvereniging Longa`59. Iedereen die interesse heeft voor deze topwedstrijden kan kaarten bestellen. Mail Marian Hagen, marian.hagen@upcmail.nl  of bel 06 50270367

Of kijk op de site www.longa59.nl

 2