Terug naar weblog overzicht

Fietsvrouwenvoordeel

Geplaatst op: 18 Mei 2015

‘Fietsvrouwenvoordeel’ bij Van Wijnen Oost-Achterhoektocht

Op zondag 31 mei a.s. vindt de jaarlijkse ‘Oost-Achterhoektocht’ plaats met verschillende RACE en ATB afstanden over een zeer gevarieerd parcours. TC Velocé uit Zieuwent, met zo`n veertig vrouwelijke leden, besteedt deze editie extra aandacht aan de vrouwelijke fietsers. Plezier en gezelligheid staat centraal. Bij Herberg Het Witte Paard in Zieuwent geniet je vooraf van koffie of thee op het terras. De ‘Fietsvrouwen’ genieten op alle afstanden  van een aantal privileges, waardoor mee fietsen nog leuker wordt!

Pech-onderweg-service service
TC Velocé maakt het de vrouwen gemakkelijk door een pech-onderweg-service aan te bieden. Bij problemen onderweg, verwisselen van een lekke band of andere calamiteiten, bel je met onze servicemonteur en hij verleent je hulp.   

Na de tocht kunnen de fietsers nazitten op het ‘uutbloasterras’ om lekker rustig na te praten, te genieten en eventueel eten bestellen van het speciale ‘fietsersmenu’. Op het plein is de mogelijkheid om Fatbikes te testen.

De start- en finishlocatie is Herberg Het Witte Paard, Dorpsstraat 49 in Zieuwent. Inschrijving kan supersnel met Scan & Go vanaf 8.30 uur. De afstanden zijn 30-40-55 kilometer voor de ATB en de RACE heeft de keuze uit 80-100-120 kilometer.  

TC Velocé heeft de tocht strak geregeld. Deelnemers kunnen terecht op de ruime parkeerplaats, er is een douchegelegenheid en onderweg word je goed verzorgd op de pauzeplaats.

Als extra ontvangen alle deelnemers (ook de mannen) een goed gevulde bidon met sportdrank.

Meer informatie op www.tcveloce.nl2